Σάμος: Πιτσιρικάδες έκλεβαν δίκυκλα και πωλούσαν τα εξαρτήματα

Σάμος: Πιτσιρικάδες έκλεβαν δίκυκλα και πωλούσαν τα εξαρτήματα

Μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους είχαν κλέψει έξω από σπίτια δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο τα οποία διέλυσαν και πούλησαν τα μηχανικά τους μέρη

mixanaki
Εμπόριο εξαρτημάτων δικύκλων έκαναν δυο ανήλικα αγόρια στη Σάμο, χρησιμοποιώντας μια οικοδομή για να αποσυναρμολογούν τις μοτοσικλέτες ή τα ποδήλατα που έκλεβαν τα τελευταία δυο χρόνια, όταν δηλαδή ήταν και οι δυο μόλις… 13 χρόνων!

Στο διάστημα αυτός, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, είχαν κλέψει έξω από σπίτια δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο τα οποία διέλυσαν και πούλησαν τα μηχανικά τους μέρη ή άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στο αυτοσχέδιο συνεργείο τους πλήθος βίδες, παξιμάδια και άλλα εξαρτήματα, καθώς και πλαστικά μέρη δικύκλων και εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Σε βάρος των δύο ανήλικων Ελλήνων και του αγνώστων στοιχείων συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς τους οι οποίοι κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης