Σάμος: Πιτσιρικάδες έκλεβαν δίκυκλα και πωλούσαν τα εξαρτήματα

mixanaki

Μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους είχαν κλέψει έξω από σπίτια δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο τα οποία διέλυσαν και πούλησαν τα μηχανικά τους μέρη

Εμπόριο εξαρτημάτων δικύκλων έκαναν δυο ανήλικα αγόρια στη Σάμο, χρησιμοποιώντας μια οικοδομή για να αποσυναρμολογούν τις μοτοσικλέτες ή τα ποδήλατα που έκλεβαν τα τελευταία δυο χρόνια, όταν δηλαδή ήταν και οι δυο μόλις… 13 χρόνων!

Στο διάστημα αυτός, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, είχαν κλέψει έξω από σπίτια δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο τα οποία διέλυσαν και πούλησαν τα μηχανικά τους μέρη ή άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στο αυτοσχέδιο συνεργείο τους πλήθος βίδες, παξιμάδια και άλλα εξαρτήματα, καθώς και πλαστικά μέρη δικύκλων και εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Σε βάρος των δύο ανήλικων Ελλήνων και του αγνώστων στοιχείων συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς τους οι οποίοι κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης