Φιλιατρά: Διέρρηξαν το κατάστημα της ΔΕΗ, αλλά δεν βρήκαν δεκάρα «τσακιστή»

Φιλιατρά: Διέρρηξαν το κατάστημα της ΔΕΗ, αλλά δεν βρήκαν δεκάρα «τσακιστή»

Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, αλλά ήταν άδειο

4441014
Και άδικο κόπο έκαναν και κινδυνεύουν να πέσουν στη φάκα της Αστυνομίας οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το υποκατάστημα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στα Φιλιατρά, αφού τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός γειτονικού καταστήματος!

Οι δράστες παραβίασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος, αναστάτωσαν όλο τον χώρο αναζητώντας χρήματα και στη συνέχεια άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως δεν είχε μέσα ούτε δεκάρα! Έτσι, έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά οι κινήσεις τους καταγράφηκαν και οι αστυνομικοί μελετούν τα πλάνα στην προσπάθειά τους να τους ταυτοποιήσουν.

*** Πρόλαβε να καταναλώσει ένα μέρος από τα τρόφιμα και τα ποτά που έκλεψε μαζί με ένα κινητό από το εσωτερικό μιας καντίνας την οποία διέρρηξε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ένας 37χρονος, πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Κιλελέρ που τον ταυτοποίησαν άμεσα! Στην κατοχή του βρέθηκε ό,τι δεν είχε προλάβει να… αξιοποιήσει και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της καντίνας. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με την κατηγορία της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης