Καβάλα: Η κονσέρβα... είχε παραισθησιογόνα μανιτάρια!

Καβάλα: Η κονσέρβα... είχε παραισθησιογόνα μανιτάρια!

Ο σκύλος της αστυνομίας «μύρισε» την ύποπτη κονσέρβα  που είχε στις αποσκευές του ένας 22χρονος

Kavala-manitaria
Φαινομενικά δεν έδειχνε να μεταφέρει κάτι ύποπτο ο νεαρός που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο στον κεντρικό λιμένα της Καβάλας για να ξεκινήσει τις θερινές διακοπές του στη Θάσο. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξεγελάσει στον σκύλο ανιχνευτή της Ασφάλειας του Λιμενικού.

Ο εκπαιδευμένος τετράποδος αστυνομικός αντέδρασε θετικά μόλις μύρισε μια μεταλλική κονσέρβα που είχε στην αποσκευή του ο 22χρονος Έλληνας κι έτσι διαπιστώθηκε ότι ήταν ειδικά μετασκευασμένη, ώστε να περιέχει επτά νάιλον συσκευασίες με… παραισθησιογόνα μανιτάρια συνολικού βάρους 229,50 γραμμαρίων! Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, με το όνειρο των διακοπών να γκρεμίζεται απότομα!

*** Δυο νεαροί αλλοδαποί, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην πόλη της Ρόδου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και υποβλήθηκαν σε έλεγχο. Πάνω τους βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,6 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας θρυμματιστής κάνναβης, με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί ηλικίας 17 και 33 χρόνων να συλληφθούν και να προσαχθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ κατασχέθηκαν 148,4 ευρώ που είχαν πάνω τους και το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης