Τραγωδία στη Νάξο: Αυτός είναι ο 13χρονος Γιάννης που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

Τραγωδία στη Νάξο: Αυτός είναι ο 13χρονος Γιάννης που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

Ο Γιάννης βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένειά του στην περιοχή Καλαντός - Λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ανέσυραν το παιδί - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν αργά

giannis_main01
Μία απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει της τελευταίες ημέρες τη Νάξο, όταν ένα 13χρονο παιδί, ο Γιάννης Κ. από το Φιλώτη, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κολυμπούσε.
giannis01

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο Γιάννης βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένειά του στην περιοχή Καλαντός. Κάποια στιγμή λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά με το παιδί που ήταν μέσα στη θάλασσα και έσπευσαν να το βγάλουν στην ακτή. Ωστόσο, δεν είχε τις αισθήσεις του.

Η μητέρα του, που βρίσκονταν εκεί στην παραλία, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο όπως και το τζιπ του Λιμενικού. Ο άτυχος Γιαννάκης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, το 13χρονο αγόρι είχε ήδη φύγει...

Η σορός του άτυχου παιδιού πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νάξου.
Κλείσιμο
giannis02


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης