Αλβανός ζωοκλέφτης σκότωνε άλογα στην Έδεσσα

Αλβανός ζωοκλέφτης σκότωνε άλογα στην Έδεσσα

Το Πρωτοδικείο είχε εκδόσει εντάλματα σύλληψης για δύο διαφορετικά περιστατικά

horse
Αδίστακτος ήταν ένας 25χρονος Αλβανός ζωοκλέφτης, που δεν αρκούνταν μόνο στα πρόβατα αλλά έκλεβε και άλογα, τα οποία μάλιστα θανάτωνε! Για δυο διαφορετικά περιστατικά είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πρωτοδικών Εδέσσης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης που του έκαναν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο με κατηγορίες για ζωοκλοπή και ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος που αφορούσε μια περίπτωση κλοπής προβάτων και αλόγων από περιοχή της Πέλλας και άλλη μια περίπτωση θανάτωσης αλόγων. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον ανακριτή που το είχε εκδώσει για να απολογηθεί.

*** Βαριές κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού περιλαμβάνει το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα, ο οποίος παρέμενε ασύλληπτος ως την στιγμή που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης