Τραγωδία στην Πάρο: Τροχαίο δυστύχημα με μηχανές - Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Τραγωδία στην Πάρο: Τροχαίο δυστύχημα με μηχανές - Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Το τροχαίο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο στο ύψος του Δρυού Πάρου στην περιοχή Τζάνε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής

parosmain
Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα 24ωρα από την είδηση του νεαρού αυτόχειρα που έβαλε τέλος στη ζωή του και ένα νέο περιστατικό θανατηφόρου τροχαίου έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Πάρου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες νεαρός άνδρας που επέβαινε σε μηχανή συγκρούστηκε με άλλη διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε νεαρή γυναίκα.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο νεαρός άνδρας από την Πάρο και τραυματίστηκε η νεαρή γυναίκα, η οποία επίσης είναι από την Πάρο.

paros1


Το τροχαίο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο στο ύψος του Δρυού Πάρου στην περιοχή Τζάνε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20 Ιουλίου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με αυτήκοους – αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος μέσα στη νύχτα και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αντικρίζοντας τους δύο νέους πεσμένους στην άσφαλτο.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο και έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος.

Άμεσα στο τόπο του τροχαίου βρέθηκε και περιπολικό του Α.Τ Πάρου ενώ λίγο αργότερα στην περιοχή έφτασε και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να ενημερωθεί επί τόπου για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

par2


Πηγή: www.parianostypos.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης