Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δωρίζει 30 αυτοκίνητα στην Αστυνομία

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δωρίζει 30 αυτοκίνητα στην Αστυνομία

Η δωρεά αφορά σε 30 συνολικά αυτοκίνητα, που θα κατανεμηθούν το προσεχές διάστημα στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, αξίας 646.319,02ευρώ

Lebidakis
“Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του από ομάδα επίλεκτων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας τον Οκτώβριο του 2017 ύστερα από 6μηνη ομηρεία. Χρειάστηκε να περάσουν επτάμισι μήνες μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικαστικών ώστε η δωρεά του διευθύνοντος συμβούλου της ανώνυμης εταιρείας, “ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ”, προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης να γίνει πραγματικότητα.

Με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως “γίνεται αποδεκτή η από 10-1-2018 επιστολή-πρόταση δωρεάς της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε” προς το Ελληνικό Δημόσιο-Υπουργείο Εσωτερικώ-Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας-Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης”.

Η δωρεά αφορά σε 30 συνολικά αυτοκίνητα, που θα κατανεμηθούν το προσεχές διάστημα στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, αξίας 646.319,02ευρώ. Πρόκειται για 29 καινούργια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο, εκ των οποίων, 12 Volkswagen Golf, 6 Skoda Octavia, 10 Toyota Hilux, που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες στις ορεινές περιοχές του νησιού, ένα Toyota Verso και ένα τζιπ Toyota Land Cruiser(μεταχειρισμένο).

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια υπόθεση απαγωγής, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο, ξεκίνησε το απόγευμα τις 30 Μαρτίου 2017 όταν ο 54χρονος επιχειρηματίας απήχθη με τους απαγωγείς του να απαιτούν αρχικά λύτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ. Ο κ. Λεμπιδάκης βρέθηκε τελικώς δεμένος με αλυσίδα στο πόδι σε μία αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μόλις 4 χλμ. μακριά από το Ρέθυμνο εμφανώς ταλαιπωρημένος εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι συνέδραμαν στην απελευθέρωσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης