Απατεώνας και φοροφυγάς έφτασε από τη Γερμανία στον Έβρο

Απατεώνας και φοροφυγάς έφτασε από τη Γερμανία στον Έβρο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας που του έκαναν έλεγχο όταν επιχείρησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και τον συνέλαβαν

xeiropedes
Κατάφερε να διαφύγει από τις «δαγκάνες» των αρχών της Γερμανίας ένας 45χρονος Έλληνας που κατηγορείται για απάτη και φοροδιαφυγή και να διασχίσει τη μισή Ευρώπη, για να επιστρέψει στην πατρίδα μέσω Βουλγαρίας ή Τουρκίας. Όταν έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Καστανεών του Έβρου, όμως, το ταξίδι πήρε τέλος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας που του έκαναν έλεγχο όταν επιχείρησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και τον συνέλαβαν. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην Γερμανία.

*** Για βιασμό που είχε διαπράξει τον περασμένο Φεβρουάριο σε περιοχή της Αττικής αναζητούνταν ένας νεαρός Έλληνας και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο 21χρονος εντοπίστηκε στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πύργουέδωσε εντολή για την μεταγωγή του στην Αθήνα για να απολογηθεί.

*** Ένας 43χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από στελέχη του Λιμεναρχείου στο λιμάνι της Καλύμνου όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς κατηγορείται για παράνομη διακίνηση μεταναστών και λαθρεμπορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης