Αλλοδαπός συνελήφθη για παρεμπόριο στην Καβάλα

Αλλοδαπός συνελήφθη για παρεμπόριο στην Καβάλα

Τόσο στην κατοχή του πλανόδιου, όσο και σε έρευνες που ακολούθησαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και την κατοικία του, βρέθηκαν συνολικά 3.153 είδη παρεμπορίου

paraeborio
Κατά την διάρκεια εκτεταμένων ερευνών στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν σε μια παραλιακή περιοχή της Νέας Περάμου στην Καβάλα έναν 36χρονο αλλοδαπό ο οποίος διέθετε προς πώληση χιλιάδες είδη χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.

Τόσο στην κατοχή του πλανόδιου, όσο και σε έρευνες που ακολούθησαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και την κατοικία του, βρέθηκαν συνολικά 3.153 είδη παρεμπορίου μεταξύ των οποίων γυαλιά ηλίου και οράσεως, παιδικά παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης, φο μπιζού, αξεσουάρ κινητών και υπολογιστών, είδη ένδυσης, ρολόγια, αξεσουάρ ποδηλάτου και αυτοκινήτου, πορτοφόλια και άλλα!

Όλα τα εμπορεύματα κατασχέθηκαν ως προϊόντα παρεμπορίου και στον δράστη επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο 36χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης