Ωραιόκαστρο: Επιχείρηση για την σύλληψη διακινητή ηρωίνης

Ωραιόκαστρο: Επιχείρηση για την σύλληψη διακινητή ηρωίνης

Δράστης ένας 53χρονος Έλληνας

Hrwini-Kozani
Αξιόπιστες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κοζάνης για έναν 53χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη σε οργανωμένη επιχείρηση με την συνεργασία αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου όπου διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά.

Ο ύποπτος έπεσε στο μπλόκο που του έστησαν και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, από την οποία βρέθηκε στην κατοχή του ένα δέμα το οποίο περιείχε ηρωίνη βάρους 164 γραμμαρίων. Ακόμη, κατασχέθηκαν πάνω του δύο ταχυδρομικές επιταγές τις οποίες σκόπευε να στείλει στον αποστολέα των ναρκωτικών και τρία κινητά που χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του. Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σε μια 37χρονη Ελληνίδα, τα ξημερώματα της Τρίτης στην Κάτω Αχαΐα, αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή της μια συσκευασία που περιείχε 1,6 γραμμάριο ηρωίνης και κατασχέθηκε. Η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης