Έπιασαν τους διακινητές χασίς πάνω στο αλισβερίσι

Έπιασαν τους διακινητές χασίς πάνω στο αλισβερίσι

Οι αστυνομικοί επενέβησαν την στιγμή που οι δράστες, ένας 35χρονος, ένας 28χρονος και ένας 41χρονος προμήθευαν με χασίς τον 21χρονο «πελάτη» τους

astynomia2
Ξαφνικά, βρέθηκαν περικυκλωμένοι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν αντιληφθεί τις κινήσεις τους, τρεις αλλοδαποί που διακινούσαν ναρκωτικά υπό το φως του ήλιου το απόγευμα της Κυριακής και μάλιστα σε... κεντρική πλατεία των Χανίων! Μαζί τους, συνελήφθη και ένας αλλοδαπός αγοραστής.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν την στιγμή που οι δράστες, ένας 35χρονος, ένας 28χρονος και ένας 41χρονος προμήθευαν με χασίς τον 21χρονο «πελάτη» τους. Πάνω τους και σε έναν υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα», βρέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 19,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 120 ευρώ. Οι τέσσερις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Στα πράσα, τη στιγμή ακριβώς που γίνονταν το … «αλισβερίσι» με το χασίς,, πιάστηκαν τέσσερα άτομα, Δίκυκλης Αστυνόμευσης,. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, την Κυριακή το απόγευμα στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ηλικίας 35, 28, 41 και 21 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί.

«Φορτωμένος» με χασίς έκανε βόλτες στα νυχτερινά μαγαζιά της Ίου ένας 24χρονος Έλληνας, αναζητώντας αγοραστές για το παράνομο εμπόρευμά τους. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ιητών, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 35,5 γραμμαρίων και ένας θρυμματιστής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης