Πάτρα: Με κακώσεις στο πρόσωπο η ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Πάτρα: Με κακώσεις στο πρόσωπο η ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ερευνούν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέσα από το σπίτι της ηλικιωμένης, ενώ παίρνουν και καταθέσεις

astynomia12121
Όσο ξεκάθαρα φαίνεται να δείχνουν εγκληματική ενέργεια με την πρώτη ματιά οι κακώσεις στο πρόσωπο και τον λαιμό της 88χρονης που βρέθηκε χθες νεκρή στο σπίτι της στην Πάτρα, άλλο τόσο φαντάζει πιθανό το ενδεχόμενο να άνοιξε η ίδια την πόρτα της στον δολοφόνο της, που σημαίνει ότι μάλλον τον γνώριζε.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε την σορό της άτυχης ηλικιωμένης, διαπίστωσε ότι φέρει εξωτερικές κακώσεις και ίχνη βίας τόσο στο πρόσωπο, όσο και στον λαιμό και διευκρίνισε ότι «οι κακώσεις δεν είναι από πτώση, αλλά τις έχει επιφέρει εξωτερικός παράγοντας, δηλαδή άτομο ή άτομα».

Ωστόσο, αν οι κακώσεις αυτές ήταν θανατηφόρες, θα αποδειχθεί από τη νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.

Το ενδεχόμενο της δολοφονικής ενέργειας ενισχύει το γεγονός ότι το σπίτι της 88χρονης, που ήταν γνωστή στην Πάτρα και έμενε μόνη, ήταν αναστατωμένο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα είχε γίνει στόχος ληστείας, αλλά ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν και τι λείπει από το διαμέρισμά της. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Αλλά και το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο του διαμερίσματος, δείχνει ότι η άτυχη γυναίκα μπορεί να γνώριζε τον ή τους δράστες και τους άνοιξε, με αποτέλεσμα εκείνοι να την αιφνιδιάσουν χτυπώντας την. Λίγο πριν από τον τραγικό θάνατό της, η 88χρονη είχε παραγγείλει ψώνια από σούπερ μάρκετ της περιοχής και ο υπάλληλος που της τα έφερε ανησύχησε επειδή δεν του άνοιγε.

Έτσι, ενημέρωσε τα παιδιά της που γνώριζε ότι διατηρούν γραφεία σε πιο κάτω ορόφους στο ίδιο κτίριο. Μόλις εκείνα άνοιξαν, υπέστησαν ισχυρό σοκ καθώς βρήκαν τη μητέρα τους νεκρή στο δάπεδο. Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Πατρών και στο διαμέρισμα έφτασαν αστυνομικοί μαζί με κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, που έκανε «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα αναζητώντας ίχνη τα οποία θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης