Δικαιολογήθηκε ο Κουρουμπλής για το tweet του Λιμενικού

Δικαιολογήθηκε ο Κουρουμπλής για το tweet του Λιμενικού

Ανάρτηση που ενημέρωνε το κοινό ότι “Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό”

koyroyblis
Οργή προκάλεσε στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων το tweet που ανέβηκε τη Δευτέρα στον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο ουσιαστικά έκανε προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης.

«Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό», ανέφερε η ανολοκλήρωτη ανάρτηση, φράση προερχόμενη από συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Με δεδομένο ότι πρόκειται για λογαριασμό κρατικής υπηρεσίας και όχι κομματικό ή προσωπικό λογαριασμό, ο κ. Κουρουμπλής θέλησε να δώσει εξήγηση για το απίστευτο λάθος:

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις», ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης