Δικαιολογήθηκε ο Κουρουμπλής για το tweet του Λιμενικού

koyroyblis

Ανάρτηση που ενημέρωνε το κοινό ότι “Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό”

Οργή προκάλεσε στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων το tweet που ανέβηκε τη Δευτέρα στον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο ουσιαστικά έκανε προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης.

«Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό», ανέφερε η ανολοκλήρωτη ανάρτηση, φράση προερχόμενη από συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Με δεδομένο ότι πρόκειται για λογαριασμό κρατικής υπηρεσίας και όχι κομματικό ή προσωπικό λογαριασμό, ο κ. Κουρουμπλής θέλησε να δώσει εξήγηση για το απίστευτο λάθος:

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις», ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ΝΙΚ

Άστο ρε ποιος σε πιστεύει πλέον, είσαι ένας άχρηστος πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ ΚΟΣΜΕ !!!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ !

Αντικομμου

''Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις», ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου.'' Σε πιστέψαμε όλοι. Και άλλο σανό.Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Θοδωράκης

Κι έτσι να έγινε, ποιος σας πιστεύει πλέον;

Ψευτοθόδωρος

Μπερδεύτηκαν οι γραμμές. Ο Κουρουμπλής μόνο με το υπερπέραν, που δεν έχει μαζούτ, λαθραία και tweet, δεν τα μπερδεύει. Ενώ με τον Ανδρέα, δεν χρειάζεται tweet. Με αυτόν υπάρχει η εβδόμη αίσθηση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης