Άνοιξε τέσσερα μαγαζιά σε λίγη ώρα στο Πήλιο

Άνοιξε τέσσερα μαγαζιά σε λίγη ώρα στο Πήλιο

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον 21χρονο δράστη

astynomia12121
Σβέλτος, αλλά όχι αρκετά για να αποφύγει τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς του τμήματος Βορείου Πηλίου, ήταν ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος διέρρηξε μέσα σε λίγα λεπτά τέσσερα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον 21χρονο, την στιγμή που κρατούσε έναν φορητό υπολογιστή τον οποίο είχε αρπάξει από το ένα κατάστημα. Όμως, τα χρήματα και διάφορα μικροαντικείμενα που είχε κλέψει, δεν βρέθηκαν πάνω του και ερευνάται αν τα έκρυψε κάπου ή είχε και συνεργό που τα παρέλαβε. Ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές.

*** Από τις φωτογραφίες σεσημασμένων αναγνωρίστηκε ένας ανήλικος τσιγγάνος ο οποίος τρύπωσε από ένα ανοιχτό παράθυρο σε ένα σπίτι στην κοινότητα Πιλαλίστρα του Δήμου Μεσσήνης, το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά τον είδε ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν κοντά και τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του 16χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, που περιλαμβάνει τους γονείς του οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης