Ανήλικος δραπέτης συνελήφθη στο Αγρίνιο

Ανήλικος δραπέτης συνελήφθη στο Αγρίνιο

Καθώς διαπιστώθηκε ότι φιλοξενούνταν στο ίδρυμα με διάταξη του ανακριτή Αγρινίου μετά την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αγρινίου, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για τον επανεγκλεισμό του

anhlikos
Ένας τυπικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε έναν ανήλικο στο Αγρίνιο, αποκάλυψε ότι ο 16χρονος είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατείται για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας.

Ο νεαρός δραπέτης συνελήφθη και, καθώς διαπιστώθηκε ότι φιλοξενούνταν στο ίδρυμα με διάταξη του ανακριτή Αγρινίου μετά την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αγρινίου, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για τον επανεγκλεισμό του.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και ένας 47χρονος Έλληνας, για τον οποίο διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο στοιχείων ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, για ηθική αυτουργία από κοινού σε διακεκριμένη κλοπή. Έτσι, κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

*** Πάλι στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έλεγχο σε έναν 50χρονο Έλληνα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου με την οποία ανακαλείται η αναστολή εκτέλεσης ποινής φυλάκισης 15 μηνών για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης