Συλλήψεις για λαθραία καπνικά είδη σε Βόλο και Λάρισα

Συλλήψεις για λαθραία καπνικά είδη σε Βόλο και Λάρισα

Κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών και 908 γραμμαρίων, οι οποίες εστάλησαν στο Τελωνείο της περιοχής για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί

tsigara
Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 46χρονος Έλληνας στον Αλμυρό Μαγνησίας, μετά τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν καπνικά είδη χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών και 908 γραμμαρίων, οι οποίες εστάλησαν στο Τελωνείο της περιοχής για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας ένας 41χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στη Λάρισα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 210 πακέτα τσιγάρων και εννέα συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης