Έκλεψε ποδήλατο για να μεταφέρει κλεμμένη ταμειακή

Έκλεψε ποδήλατο για να μεταφέρει κλεμμένη ταμειακή

Όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 26χρονος δράστης είχε προλάβει να «ξεφορτωθεί» την ταμειακή για τον εντοπισμό της οποίας συνεχίζονται οι έρευνες

podilatoo
Του έπεσε… βαριά η ταμειακή μηχανή που άρπαξε από το εσωτερικό ενός καταστήματος στην Κατερίνη, ενός νεαρού Έλληνα, ο οποίος στη συνέχεια έκλεψε και ένα… ποδήλατο για να μπορέσει να τη μεταφέρει πιο άνετα ώσπου να την ανοίξει!

Όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 26χρονος δράστης είχε προλάβει να «ξεφορτωθεί» την ταμειακή για τον εντοπισμό της οποίας συνεχίζονται οι έρευνες. Κινούνταν, όμως, με το κλεμμένο ποδήλατο και πάνω του βρέθηκε μέρος από τα χρήματα που είχε το συρτάρι της μηχανής. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

*** Πρωί- πρωί παραβίασε δύο σταθμευμένα οχήματα σε περιοχή της Ημαθίας ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος άρπαξε από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και έγγραφα. Όμως, μέσα σε λίγη ώρα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, που βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης