Αναζητούν Αλβανό που απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας

fulakes-tirunthas

Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ότι είχε βγει το πρωί του Σαββάτου για εργασίες εκτός φυλακών μαζί με άλλους κρατούμενους, αλλά όταν εκείνοι επέστρεψαν δεν ήταν μαζί τους

Για μια ακόμη φορά, ένας κρατούμενος των αγροτικών φυλακών Τίρυνθας στο Ναύπλιο… «πέταξε» προς την ελευθερία κατά την διάρκεια εργασιών, χωρίς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να αντιληφθούν πότε και με ποιον τρόπο συνέβη αυτό!

Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ότι είχε βγει το πρωί του Σαββάτου για εργασίες εκτός φυλακών μαζί με άλλους κρατούμενους, αλλά όταν εκείνοι επέστρεψαν δεν ήταν μαζί τους. Ο διοικητής των φυλάκων τον δήλωσε ως δραπέτη στις αστυνομικές αρχές και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη του αλλοδαπού φυγά. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε ο 30χρονος, έχει διαταχθεί πειθαρχική έρευνα.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ποιος κιαρατάς άνοιξε τα σύνορα το 1992

Για όλα φταίει αυτός!

Γιατί αφήνεις τον εαυτό σου να βασανίζεται?

Πήγαινε σ' έναν ψυχίατρο ή πιο καλά κλείσου μόνος σου σε κάποιο άσυλο. Έχεις πάθει τρέλλα με τον Σαμαρά. Σίγουρα πιστεύεις και ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι σε ψεκάζουν με αεροπλάνα. 'Ενα δωματιάκι στο Δαφνί θα λύσει όλα τα προβλήματα σου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

car-women-women

Περίεργα και όμως αληθινά περιστατικά συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, πολλά από τα οποία μάλιστα έχουν καταγγελθεί στις αρχές και διερευνώνται…