Μελισσανίδης για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου: Απροσδόκητος και άδικος χαμός

melissanidis_main

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε στην οικογένεια Κόκκαλη για τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη: «Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ο Απροσδόκητος

Κανένα σχόλιο δεν προέβησαν οι παφλάσαντες συλλυπούμενοι φίλιοι προσκείμενοι, για τη κατοχή και χρήση υλικών εξαρτησιογόνων, υψηλού κόστους αγοράς, από το θανόντα, που ήτανε φυσικά όχι θανόντος «αιφνιδίως» «ξαφνικά» «απότομα» αλλά με τη δική του επιλογή και γνώση, μιας και δεν είχε κανένα γονέα να το διαπαιδαγωγήσει και όλα στη ζωή του εδόθησαν αφειδώς, και ποτέ φυσικά δεν έμαθε πως βγαίνει το μεροκάματο για να το εκτιμήσει και να μην αγοράζει με αυτό «υλικό». Το θεωρούσε και προσωπική μαγκιά, πίστευε ότι είναι μάγκας με τα έσοδα των γωνιών του, από πού και εάν προέρχονται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης