Με πανό έξω από ανοιχτά καταστήματα - «Mην ψωνίσει κανείς»

Με πανό έξω από ανοιχτά καταστήματα - «Mην ψωνίσει κανείς»

Πανό έχουν υψωθεί σε διάφορες άλλες αλυσίδες καταστημάτων ρούχων στην Ερμού

sales3
Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή τα καταστήματα από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα έπειτα από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου.

Από νωρίς το πρωί οι καταναλωτές παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα προάστια της Αθήνας, έχουν ξεχυθεί στου δρόμους προκειμένου να κάνουν τα ψώνια του καλοκαιριού και να επωφεληθούν από τις θερινες εκπτώσεις που σε κάποια καταστήματα αγγίζουν ακόμη και το 70%.

Ωστόσο δεν λείπουν και οι διαμαρτυρίες από όσους αντιδρούν στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Χαρακτηριστικό είναι ότι έξω από κατάστημα αλυσίδας καταστημάτων με ηλεκτρονικά είδη έχει στηθεί μικροφωνική και διαδηλωτές έχουν κρεμάσει πανό στην είσοδο του καταστήματος, εμποδίζοντας το κατάστημα να ανοίξει σήμερα.

Παρόμοια πανό έχουν υψώσει και σε διάφορες άλλες αλυσίδες καταστημάτων ρούχων στην οδό Ερμού.

Στις δέκα το πρωί μάλιστα είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στην πλατεία Καπνικαρέας από το Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα ωράρια» και από των πρωτοβουλία εργαζομένων/άνεργων από τα νότια.

sales1
sales2
sales3
sales4
sales5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης