Έπιασαν αναζητούμενο από την Interpol στην Καστοριά

perioliko

Ο 49χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας και από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις 

Έτσι κι αλλιώς αναζητούσαν οι ελληνικές αρχές έναν φυγόποινο αλλοδαπό που εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης μεταναστών και, όταν έφτασε στην δικαιοσύνη η Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων μέσω του τμήματος Interpol της Αλβανίας, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε εντολή προσωρινής σύλληψης.

Ο 49χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας και από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, μελετάται το ενδεχόμενο να εκτίσει πρώτα στην Ελλάδα τις ποινές που του είχαν επιβληθεί και στη συνέχεια να εκδοθεί στην Αλβανία που τον αναζητούσε βάσει της Ερυθράς Αγγελίας.

*** Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 61χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας για κλοπή κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις γυλακές για να την εκτίσει.

*** Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄ τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 44χρονος αλλοδαπός, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φθιώτιδας για πλαστογραφία πιστοποιητικών και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης