Καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν οι χασισοκαλλιεργητές 

xasisofitia_psigeio
Δυο περιπτώσεις καλλιέργειας κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο εντόπισαν στην Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνέλαβαν τους χασισοκαλλιεργητές, που είχαν διαμορφώσει ειδικά τμήματα των σπιτιών τους για να εγκαταστήσουν τα εργαστήριά τους.

Στην Ξάνθη, η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, αποκάλυψε το σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας που είχε εγκαταστήσει ένας 34χρονος, μέσα στο οποίο καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια ύψους 10 ως 16 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με 97,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

***Στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 41χρονος, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε τον διαμορφωμένο χώρο, όπου είχε εγκαταστήσει σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας με ειδικούς λαμπτήρες, ανακλαστήρες και σύστημα εξαερισμού και καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 60 και 70 εκατοστών. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης