Νάξος: Μητέρα και κόρη παρέλαβαν δέμα με χασίς

Νάξος: Μητέρα και κόρη παρέλαβαν δέμα με χασίς

Το δέμα είχε στείλει ένας αλλοδαπός ο οποίος ταυτοποιήθηκε

Naxos-dema-xasis
Στο «δόκανο» των αστυνομικών έπεσαν δυο Ελληνίδες ηλικίας 58 και 36 χρόνων, μητέρα και κόρη, όταν πήγαν στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας στη Νάξο για να παραλάβουν ένα δέμα το οποίο περιείχε ναρκωτικά και τους το είχε στείλει ένας αλλοδαπός ο οποίος ταυτοποιήθηκε.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στο νησί, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το ύποπτο δέμα και είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση την εταιρεία μεταφορών, περιμένοντας να δουν ποιος θα το παραλάμβανε. Όταν το παρέλαβε η 58χρονη, το απόγευμα της Τετάρτης, της φόρεσαν χειροπέδες και βρήκαν μέσα στο δέμα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 37,5 γραμμαρίων.

Όπως εξακριβώθηκε στην πορεία της προανάκρισης, το δέμα είχε τελικό αποδέκτη την 36χρονη κόρη της γυναίκας, η οποία συνελήφθη αμέσως μετά. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενες για αγορά, προμήθεια, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος τους είχε στείλει το δέμα με το χασίς και κατηγορείται για αποστολή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης