Υπεράριθμοι πρόσφυγες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων

domes

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα προστέθηκαν άλλα 261 άτομα - Συνολικά φιλοξενούνται 29.279 πρόσφυγες και μετανάστες

Τα Διαβατά, η Κως, η Λέσβος η Σάμος και η Χίος φιλοξενούν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 261 άτομα, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 31 (αυξημένες κατά μία) δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 29.279 άτομα έναντι 29.018 ατόμων την περασμένη Πέμπτη.

Η δυνατότητα φιλοξενίας των 31 δομών αυξήθηκε στα 24.495 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς .

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 17.285 μερίδες φαγητού από τις οποίες 501 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Πρooδευτικός αvτιρατσιστής του τόξoυ φιλελέs

Koύληηηηη Koύληηηηηηηηηη Koύληηηηηηηηηηηηηηη

O Kούλης τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς

'Exει και την ΑctionΑid n oκογέvεια Μητσοτάκη...

Αφού δεν αντιδρά κανείς μας....

Μέχρις στιγμής τους πληρώνουμε φαγητό/διαμονή/περίθαλψη από χιλιοπετσοκομμένες συντάξεις και μισθούς/φιλοδωρήματα....Και κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε λαθροεποικισθεί κανονικότατα...Όταν μας τους επιβάλει το μαρξιστικό και άκρως Ανθελληνικό καθεστώς της Εξουσίας να τους φιλοξενούμε(!) και στα σπίτια μας βάσει...διαθεσιμότητας πάντα....τότε άραγε ποιές θα'ναι οι ....εξελίξεις??????

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bl3

Φόβοι για κοπάνες λόγω Black Friday- Πρόεδρος ΟΛΜE: «Δεν θα στρέψουμε τους μαθητές εναντίον των καταστημάτων πρεπει όμως να ενημερωθούν για τους κινδύνους του καταναλωτισμού»

3
katharistries

Θύελλα αντιδράσεων για τη 10ετή κάθειρξη της γυναίκας που πλαστογράφησε πτυχίο της Ε Δημοτικού για να μπορέσει να βρει δουλειά - Η Δικαιοσύνη δεν έδειξε καμιά επιείκεια για την περίπτωση της, όπως συμβαίνει συνήθως σε αδύναμους πολίτες

21