Ζευγάρι άδειασε το ταμείο στην Κοιλάδα των Πεταλούδων

Ζευγάρι άδειασε το ταμείο στην Κοιλάδα των Πεταλούδων

Η αστραπιαία κλοπή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και οι δύο δράστες, που ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, κατάφεραν να αρπάξουν ποσό ύψους περίπου 3.330 ευρώ από το ταμείο 

koilada
Την ώρα που περίμεναν εκατοντάδες επισκέπτες να κόψουν εισιτήριο για να επισκεφτούν την περίφημη Κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο, ένα άγνωστο ζευγάρι κατάφερε να βάλει «χέρι» στο ταμείο του εκδοτηρίου και να εξαφανιστεί πριν προλάβουν να τους σταματήσουν οι υπάλληλοι!

Η αστραπιαία κλοπή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και οι δύο δράστες, που ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, κατάφεραν να αρπάξουν ποσό ύψους περίπου 3.330 ευρώ από το ταμείο της Κοιλάδας και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει λίγο πιο μακριά από το εστιατόριο της περιοχής. Πριν απομακρυνθούν, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο υπεύθυνος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και έβαλε τις φωνές.

Όμως, οι δράστες δεν πτοήθηκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητό τους, χωρίς κάποιος να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας ή άλλα στοιχεία! Στην Κοιλάδα έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης