Καλαμάτα: Αλλοδαποί είχαν πλούσια κέρδη από την πώληση κοκαΐνης

Καλαμάτα: Αλλοδαποί είχαν πλούσια κέρδη από την πώληση κοκαΐνης

Τρία από τα μέλη της συνελήφθησαν στην κοινή τους κατοικία, ενώ άλλοι δυο αναζητούνται

kalamata
Με οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος στην δράση μιας σπείρας αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς στα νυχτερινά μαγαζιά της Καλαμάτας. Τρία από τα μέλη της συνελήφθησαν στην κοινή τους κατοικία, ενώ άλλοι δυο αναζητούνται.

Η επιχείρηση αποφασίστηκε μετά από τα αξιοποίηση στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί και αιφνιδίασαν τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 22, 28 και 31 χρόνων, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 56,4 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30,8 γραμμαρίων, πέντε ναρκωτικά χάπια, ένα αεροβόλο πιστόλι, αντικείμενα για την συσκευασία των ναρκωτικών, αλλά και 4.410 ευρώ που αποτελούσαν τα παράνομα κέρδη τους. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και πέντε κινητά.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη δύο 30χρονων επίσης αλλοδαπών συγκατοίκων και συνεργών τους που δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν έγινε η έφοδος. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης