Καβάλα: Της έδιναν χρήματα για να ξοφλήσει τις ΔΕΚΟ... και αυτή τα «τσέπωνε»

Καβάλα: Της έδιναν χρήματα για να ξοφλήσει τις ΔΕΚΟ... και αυτή τα «τσέπωνε»

Η δράση της 25χρονης Ελληνίδας ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016 και ως το Μάρτιο φέτος, φέρεται ότι εξαπάτησε συνολικά 41 πελάτες της 

police-09
Αποδοτική κομπίνα είχε στήσει η νεαρή ιδιοκτήτρια μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών στην Καβάλα, η οποία αναλάμβανε την είσπραξη και την εξόφληση λογαριασμών όλων των ΔΕΚΟ. Όμως, έβαζε στην τσέπη της τα χρήματα που της έδιναν οι καταναλωτές, χωρίς να τα αποδίδει!

Η δράση της 25χρονης Ελληνίδας ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016 και ως το Μάρτιο φέτος, φέρεται ότι εξαπάτησε συνολικά 41 πελάτες της οι οποίοι της έδιναν χρήματα για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους. Όταν, όμως, η Δ.Ε.Η. και οι άλλες εταιρείες άρχισαν να στέλνουν «ραβασάκια» ότι θα διέκοπταν την παροχή, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν εκτεταμένη έρευνα από την οποία αποκαλύφθηκε ότι η νεαρή είχε αποκομίσει τουλάχιστον 12.500 ευρώ και ερευνάται αν υπήρξαν και άλλα θύματα, οπότε το συνολικό ποσό θα ανεβεί κι άλλο. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ θα κληθεί να αποδώσει στις ΔΕΚΟ τα διαφυγόντα κέρδη τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης