Τύρναβος: Έκλεβε ενώ τον έψαχναν για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Τύρναβος: Έκλεβε ενώ τον έψαχναν για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο 46χρονος Έλληνας, δεν κυκλοφορούσε απλώς σαν… κύριος, αλλά έκανε και διαρρήξεις στον Τύρναβο, παρά το γεγονός ότι εκκρεμούσε διάταξη του με την οποία διατάσσεται η φυλάκισή του για απόπειρα ανθρωποκτονίας

asty_09
Διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την οποία διατάσσεται η φυλάκισή του για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου Έλληνα, όμως εκείνος δεν κυκλοφορούσε απλώς σαν… κύριος, αλλά έκανε και διαρρήξεις στον Τύρναβο!

Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος γιατί έκλεψε την περασμένη Δευτέρα χρήματα από το ταμείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Τυρνάβου, εξακριβώθηκε ότι στις 23 Ιουνίου διέρρηξε ένα καφενείο στην ευρύτερη περιοχή και άρπαξε χρήματα, φιάλες αλκοολούχων ποτών και ένα μαχαίρι, μέρος των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή του.

Στην πορεία της έρευνας, όμως, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 46χρονου είχε εκδοθεί το διωκτικό έγγραφο κι έτσι, αφού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα μετά την απολογία του για τις δυο υποθέσεις που κατηγορείται.

*** Στο Βόλο κρυβόταν ένας ηλικιωμένος που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ιωαννίνων για βαρύτατα αδικήματα και μετήχθη στην πόλη της Ηπείρου για να απολογηθεί, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Ο 80χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, κατηγορείται για σύσταση και συμμορία, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων, καθώς και για κατάχρηση προς το Δημόσιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης