To «κατηγορώ» του δημάρχου Αλίμου: Κινδυνεύουν άνθρωποι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το κράτος κωφεύει

To «κατηγορώ» του δημάρχου Αλίμου: Κινδυνεύουν άνθρωποι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το κράτος κωφεύει

«Παρακαλάμε το Ελληνικό Δημόσιο, την Κτηματική Υπηρεσία, το υπουργείο Οικονομικών, να μας επιτρέψουν να το επισκευάσουμε εμείς ο δήμος με δικά μας έξοδα και δική μας μέριμνα και δεν μας αφήνουν», λέει ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης

BeFunky-project-2-580x338
Δριμύ κατηγορώ κατά του ελληνικού δημοσίου εξαπολύει ο δήμαρχος Αλίμου, με αφορμή μια τεράστια τρύπα που έχει δημιουργηθεί πάνω στον παραλιακό πεζόδρομο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Και παρόλο που οι περαστικοί κινδυνεύουν να τους «καταπιεί», η αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών αρνείται να δώσει την άδεια για να επισκευαστεί.

Ούτε καν μπήκαν στον κόπο να βάλουν μια προειδοποιητική πινακίδα για τον κόσμο, που κάνει βόλτες στην παραλία, η τρύπα βρίσκεται δίπλα στο στολίδι της πόλης, το Cine Άλιμος.

Ο δήμος έχει τοποθετήσει μια πινακίδα που γράφει:
BeFunky-project-2-580x338
BeFunky-project-3-580x338

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Παρακαλούμε μην πλησιάζετε!
Το κρηπίδωμα είναι υπό κατάρρευση.
Ο Δήμος Αλίμου έχει ζητήσει άδεια να επισκευάσει τον χώρο, αλλά η αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου μέχρι σήμερα δεν το επιτρέπει!!
Λυπούμαστε για την εικόνα και περισσότερο λυπούμαστε για τα χάλια του Ελληνικού Δημοσίου.
Παρακαλούμε προσέχετε!
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Κλείσιμο
«Παρακαλάμε το Ελληνικό Δημόσιο, την Κτηματική Υπηρεσία, το υπουργείο Οικονομικών, να μας επιτρέψουν να το επισκευάσουμε εμείς ο δήμος με δικά μας έξοδα και δική μας μέριμνα και δεν μας αφήνουν», λέει ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, στο «notia.gr».

«Είναι θλιβερό η δημόσια περιουσία να απαξιώνεται και να ρημάζει έτσι, είναι θλιβερό το κράτος να μην απαντάει επί 6 χρόνια στα αιτήματά μας, στα επίσημα αιτήματα που είναι υποχρεωμένο να απαντάει και είναι θλιβερό να αφήνουμε να υπάρχει κίνδυνος για τους περαστικούς», αναφέρει ο δήμαρχος.

To "κατηγορώ" του δημάρχου Αλίμου: Κινδυνεύουν άνθρωποι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το κράτος κωφεύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης