Πύργος: Πετροβολούσε τους περαστικούς με οικοδομικά υλικά

Πύργος: Πετροβολούσε τους περαστικούς με οικοδομικά υλικά

Ένας άνδρας που βρισκόταν πάνω στην ταράτσα μιας νεοαναγειρόμενης οικοδομής άρχισε να… «βομβαρδίζει» τους περαστικούς με ό,τι έβρισκε μπροστά του

ast_09
Άρον - άρον έτρεχαν να καλυφθούν όπου και όπως μπορούσαν οι περαστικοί σε μια γειτονιά στον Πύργο, όταν ένας άνδρας που βρισκόταν πάνω στην ταράτσα μιας νεοαναγειρόμενης οικοδομής άρχισε να τους… «βομβαρδίζει» με ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος από τα οικοδομικά υλικά που έριχνε προς τον δρόμο ήταν σοβαρός κι έτσι κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία. Όμως, και οι άνδρες της Ασφαλείας και του αστυνομικού τμήματος που έφτασαν στην οικοδομή, μπήκαν στο στόχαστρο του δράστη που εξακολουθούσε να πετάει από μεγάλο ύψος διάφορα αντικείμενα!

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανεβούν στην ταράτσα του κτιρίου και να ακινητοποιήσουν τον 51χρονο Έλληνα, που συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης