Καμπάνια από το ΘΕΜΑ 104,6: «Το bullying δεν είναι μαγκιά. Είναι δειλία»

Καμπάνια από το ΘΕΜΑ 104,6: «Το bullying δεν είναι μαγκιά. Είναι δειλία»

Πόσα άλλα θύματα bullying; Πόσοι ακόμη ατιμώρητοι θύτες; Πότε θα σπάσουμε αυτόν τον περίεργο κώδικα σιωπής; Πότε θα φωνάξουμε ένα δυνατό «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»;

themma1046
Με αφορμή το σοκ της αυτοκτονίας του 15χρονου στην Αργυρούπολη, ο ΘΕΜΑ 104.6 ευαισθητοποιείται και αναλαμβάνει πρωτοβουλία. Σπάει τον κώδικα σιωπής και φωνάζει «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ». Λέει «ΟΧΙ» σε άλλα θύματα.

Ο ΘΕΜΑ 104.6, μέσα από την καμπάνια που οργανώνει κατά του bullying, με τη συμμετοχή ειδικών, καλεί την κοινωνία να ευαισθητοποιηθεί και να περάσει από τα λόγια στην πράξη. Καλεί όλους μας να σπάσουμε τη σιωπή μας. Να μη φοβηθούμε. Να μιλήσουμε για το bullying.

Ν' ακούσουμε τα παιδιά μας. Να ξεριζώσουμε το κακό από τη ρίζα του. Γιατί κανείς δεν δικαιούται να τραυματίζει τις αθώες ψυχές των παιδιών μας. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις ζωές των παιδιών μας. Και κανείς δεν δικαιούται να κλείνει τα μάτια απέναντι στο φαινόμενο.
Virginia Makri 1


Virginia Makri 2
Κλείσιμο


Η καμπάνια γίνεται σε συνεργασία με την κυρία Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Επίκ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Εφηβικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστ. Υπεύθυνο Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», αλλά και την ψυχολόγο εφήβων Βιργινία Μακρή.
Tsitsika 1

Tsitsika 2


Μεταδίδει δε τα spot της «Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων» ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό με πρωταγωνιστές τον Κώστα Μαρκουλάκη και την Μαίρη Συνατσάκη!
Το Bullying σταματάει ΕΔΩ!

Το Bullying σταματάει ΕΔΩ! 1


Ήρθε η ώρα της δράσης.
Το bullying δεν είναι μαγκιά. Είναι δειλία.
Μην ανέχεσαι. Μη σιωπάς. Μίλα.

Πες κι εσύ «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ», μαζί με τον ΘΕΜΑ 104.6.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης