Μαριάννα Βαρδινογιάννη για αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών: «Όταν οι Έλληνες έχουν κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά»

vardinogianni01

«Οι 27 συνάνθρωποι μας που κέρδισαν την ελπίδα για ζωή είναι ένα δυνατό μήνυμα ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα» τονίζει η πρόεδρος του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

«Όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με αφορμή τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σημαντική αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

Η κυρία Βαρδινογιάννη, υπογραμμίζει ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα και αναφέρεται στον επόμενο στόχο του Συλλόγου για την δημιουργία μίας γέφυρας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες της Διασποράς.

Η δήλωση της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη έχει ως εξής:

«Είμαι πραγματικά υπερήφανη που μετά από 28 χρόνια συνεχούς προσπάθειας με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα" και 4 χρόνια μετά από τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας", που δημιουργήθηκε για να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας, η ελληνική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και αγκάλιασε το έργο μας. Τα αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Οι 27 συνάνθρωποι μας που κέρδισαν την ελπίδα για ζωή είναι ένα δυνατό μήνυμα ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα. Επόμενος στόχος μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις όλου του ελληνισμού, πραγματοποιώντας κάλεσμα στην ελληνική ομογένεια για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, μέσω του προγράμματος μας Make Greece Compatible. Είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Η εικόνα της μεταπολίτευσης

Το μεγάλο κεφάλαιο δίνει συμβουλές στους ταλαίπωρους πτωχευμένους πολίτες, πως να δώσουν ότι τους απέμεινε, αίμα και μυελό.

δημόσιο for ever

Να κριτικάρεις τεμπελχανά βρήκες χρόνο, να πας να βοηθήσεις όμως ούτε που εμφανίστηκες.

Οι πλούσιες κυρίες..

Καλό είναι να προσέχουν όταν θέλουν να κάνουν "κοινωνικές προσφορές". Όλοι ξέρουν γιατί, ας καταλάβουν και οι ίδιες.

δημόσιο for ever

Τι σχέση έχει το πλούσιος ή φτωχός ρε Ελληναρά δημόσιε υπάλληλε τεμπελχανά. Αν δεν είσαι ήδη στη λίστα, τράβα να γίνεις δότης να σώσεις κανένα άνθρωπο, που έχει πραγματικά ανάγκη και άσε τις παλικαριές βρε κότα λυράτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός