Λακωνία: 58χρονος είχε χασισοφυτεία, παράνομο όπλο και κροτίδες

Λακωνία: 58χρονος είχε χασισοφυτεία, παράνομο όπλο και κροτίδες

Ο δράστης συνελήφθη επί τω έργω - Είχε φτιάξει τη φυτεία του ανάμεσα σε δάσος

can07
Μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία καλλιεργούσε μέσα σε ένα δάσος της περιοχής του Καστορείου στην Λακωνία ένας 58χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς επί τω έργω, συνελήφθη και τα 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,60 ως δύο μέτρων ξεριζώθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του καλλιεργητή στο Καστόρι βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δέκα σπόροι, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα μαζί με τέσσερα φυσίγγια και δύο κροτίδες. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Σε χωριό του Δήμου Πρέβεζας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 49χρονος Έλληνας, στους χώρους ιδιοκτησίας του οποίου ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 201,6 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης