Κλειστοί δρόμοι σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω αγώνα δρόμου

troxaia-1

Πού θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης

Σήμερα, Σάββατο οι κλειστοί δρόμοι θα προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα, αφού θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, από τις 16:00 έως τις 21:00.

Παράλληλα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση κατά το χρονικό διάστημα από τις 06:00 έως τις 21:00, στους πλέον κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Αναλυτικά οι κλειστοί δρόμοι

*Δυρραχίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Αγ. Μελετίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δυρραχίου και Παρασκευοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λιοσίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Κωνσταντινουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανουπόλεως και Σεπολίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Σεπολίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δομοκού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδρομάχης και Δομοκού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λιοσίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καρόλου και Αριστοτέλους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πλ. Καραϊσκάκη.

*Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Καματερού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Χαλκοκονδύλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Καποδιστρίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

*Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Βασ. Κωνσταντίνου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Tom

Καλα αυτοί οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν επικοινωνούν ορισμένοι. Ήταν ένας ΤΏΡΑ το απόγευμα ΔΕΝ άφηνε να περάσει ηλικιωμένο αρρωστο άτομο να πάει σπίτι του ενώ άφησε μια νεαρά ΤΗΝ οποία χαλβαδιαζε.... ΔΕΝ τους έχουν κάνει μαθήματα για άτομα με αναπηρία ότι έχουν προτεραιοτητα ??

ΜΙΧΑΛΗΣ Δ

Στο κέντρο μπρείτε να κατεβείτε ανετότατα με μετρό και Ηλεκτρικό! Αφήστε και για μια μέρα τα κουβαδάκια με τις ρόδες καλό θα σας κάνει!

Κλεομένης

Αυτά τα χαλια μόνο στην Αθήνα συμβαινουν καθε 2η βδομάδα κλειστοί οι δρόμοι για μαραθώνιο (5-6 καθε μηνα)

ωχ αμαν

ποιος τρελός θα πάει να τρέξει στη λιοσίων μέσα στη ζέστη? έχει παραγίνει το κακό με τους αγώνες δρόμου και τα κλεισίματα. αν θέλετε να τρέχετε τραβάτε στα βουνά. έλεος πια

amer

Πέστα ρε φίλε, έχει καταντήσει αηδία κάθε Σ/Κ κλείνει η Αθήνα για κάθε είδους μαραθώνιο, ημιμαραθώνιο, 3/4 - 1/2/ - 1/4 του μαραθωνίου κ.οκ., έλεος πια!!

@

χα,χα,χα ξέχασες την ποδηλατοδρομία,την σκυταλοδρομία,τον αγώνα δρομου ΣΚΑΪ ολοι μαζί μπορούμε,τον ημιμαραθώνιο για ΑΜΕΑ,τον κλασσικό μαραθώνιο,τον νυχτερινό μαραθώνιο,τον αγωνα δρόμου γνωρίζοντας την Αθήνα,τον μαραθώνιο για γκέι και προσεχώς την γυμνή ποδηλατοδρομία κ τον γυμνό μαραθώνιο αλα Θεσσαλονίκη Μπουτάρη ;)

Μπα;

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται στα... βουνά;

marathon

Καμία ανεπτυγμένη πρωτεύουσα δεν κλείνει το κέντρο της 2 φορές το μήνα για αγώνες δρόμου. Εϊναι γελοίο αυτό που συμβαίνει αλλά κάποιος τα τσεπώνει απο όλα αυτά. Η Αττική έχει καταπληκτικά μέρη για αγώνες και σίγουρα απείρως καλύτερα απο τη Λιοσίων και την Αχαρνών. Αλλά είμαστε αριστεροί ώς άτομα βλέπεις και νομίζουμε ότι όλα (σε ατομικό επίπεδο ε) είναι διακίωμά μας και ότι όλα μας ανήκουν. Ως δρομέας αρνούμαι να συμμετέχω σε τέτοιες αρπακολλατζίδηκες διοργανώσεις.

@

Τα τσεπωνει η εταιρεία διοργανωσης μαραθωνιων,,(μια ειναι) η οποια εχει ακρες στον δήμο και έτσι καταφέρνει να κλεινει καθε τρεις κ λιγο τους δρόμους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xioui1

«Τα οφείλω όλα στην Παναγία» δήλωσε η μοναδική επιζήσασα η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα - Στη συντριβή είχαν χάσει τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί - Παρών στο μνημόσηνο και ο Αρχηγός ΓΕΣ   Γεώργιος Καμπάς

ekpa

Το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ μπορεί να ανοίξει τον δρόμο ώστε οι μετέχοντες να συμπεριληφθούν στη λίστα διαπιστευμένων διαμεσολαβητών – Η περίοδος των αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου

oikos_anoxis

Απίστευτες ιστορίες από γυναίκες σε οίκο ανοχής: «Έχει έρθει κοπέλα με οικονομικά προβλήματα με την συγκατάθεση του ίδιου της του άντρα» - «Τυφλός νέος ήρθε με τη μητέρα του στον οίκο ανοχής» - «Είμαστε υπερήφανες που είμαστε ιερόδουλες» - «Δεν κλέψαμε, δεν κάναμε κάτι κακό»