Κέρκυρα: Σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στη βαλίτσα ταξιδιώτη

Κέρκυρα: Σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στη βαλίτσα ταξιδιώτη

«Πάγωσε» όταν είδε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου να τον πλησιάζουν

Analog_medium
Ποικίλες απαιτήσεις φαίνεται πως είχε η «πελατεία» ενός 37χρονου Έλληνα που έφτασε στην Κέρκυρα με το πλοίο της γραμμής από την Ηγουμενίτσα, με την βαλίτσα του γεμάτη ηρωίνη, χασίς και ναρκωτικά χάπια όλων των ειδών που κυκλοφορούν στην αγορά!

Ο ταξιδιώτης «πάγωσε» όταν είδε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου να τον πλησιάζουν μόλις αποβιβάστηκε στο νέο λιμάνι της Κέρκυρας και είχε λόγους να το κάνει. Μόλις άνοιξαν την αποσκευή του, βρήκαν μέσα μια συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,8 γραμμαρίων και 70 χάπια, από τα οποία 23 ήταν Lexotanil, 13 Hipnostedon, έξι Vulbegal, οκτώ Stedon, εννέα Xanax, τέσσερα και μισό Lonagal και έξι κομμάτια Suboxone!

Ο 37χρονος δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή για κανένα από τα χάπια κι έτσι κατασχέθηκαν όπως και τα υπόλοιπα ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης