Σχεδόν 1.000 αλλοδαποί επιστράφηκαν στις χώρες τους τον Ιούνιο

back06

Πάνω από τους μισούς ήταν αλβανικής καταγωγής, ενώ ακολουθούν σε αριθμό άτομα ιρακινής και πακιστανικής καταγωγής

Άλλες 984 επιστροφές αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους διαχειρίστηκαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας τον μήνα Ιούνιο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης καθώς και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων από την Ελληνική Αστυνομία.

Σε βάρος των παραπάνω υπηκόων τρίτων χωρών είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής και απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Οι επιστροφές πραγματοποιήθηκαν μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, καθώς και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενδεικτικά, ο μεγαλύτερος αριθμός επιστροφών πραγματοποιήθηκε με προορισμό την Αλβανία (463 άτομα), το Ιράκ (154), το Πακιστάν (115), τη Γεωργία (62), την Τουρκία (39), την Αλγερία (21) και το Ιράν (16).

Σημειώνεται ότι από τις αρχές του έτους έχουν επιστραφεί συνολικά (7.113) άτομα.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

o

Τα στοιχεία είναι χειραγωγημένα.Δεν φαίνεται πόσες είναι οι απελάσεις(μαλλον τριψήφιος αριθμός) και πόσες είναι με ΔΟΜ όπου στην ουσία τους δίνουμε και λεφτά απο πάνω για να παν σπίτι τους.Ουτε φυσικά φαίνεται πόσον καιρό έμειναν εδώ και πόσο καιρό κάνουν οι υποθέσεις αίτησης ασύλου στις οποίες έχουν βάλει και δευτερο βαθμό για να καθυστερούν κι άλλο και να μένουν εδώ.Στην πραγματικότητα ακόμα και αν οι υπάλληλοι κάνουν αρνητική εισηγηση η πολιτική κατευθυνση είναι μένουν.ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Στέφανος

............Σχεδόν 1.000 αλλοδαποί επιστράφηκαν στις χώρες τους τον Ιούνιο, ενώ κατά τό ίδιο χρονικό διάστημα μπήκαν, μέ τίς ευχές τών συριζανέλ, άλλες 30.000.- Δέν πηδιόσαστε λέω εγώ !

Αγένεια!

Δηλαδή πληρώσαμε μονο εισιτήριο για Αλβανία και επίδομα διακοπών σε 500 Αλβανούς; Δεν έπρεπε να πληρώσουμε και το εισιτήριο ρετουρ; Τι κράτος είμαστε ρε παιδιά!

Ηellas tours

Δωρεαν ταξίδι στη πατριδα ωστε να μεταφερουν καί να τακτοποιησουν τα χρήματά που μαζεψαν απο δουλεία κσι απο το έγκλημα.

Too hard to die

Αλλοδαποι; Ωραια. Ερχοται κατα ορδες και διωχνουμε μονο 1000. Για να ξαναρθουν πισω.

ναι αμεεεεε

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;;;

periklis

ποσοι μπηκαν?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης