Ζαχάρω: Αγόρασε πριν από δυο χρόνια κλεμμένο Ι.Χ. με πινακίδες άλλου

Ζαχάρω: Αγόρασε πριν από δυο χρόνια κλεμμένο Ι.Χ. με πινακίδες άλλου

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε άλλο, ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου

568cad9b1
Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση, που ίσως αποκαλύψει οργανωμένο κύκλωμα κλοπής και πώλησης οχημάτων και πινακίδων κυκλοφορίας, βρέθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου όταν εντόπισαν σταθμευμένο στη Ζαχάρω ένα αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε άλλο, ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου.

Αυτό συνέβη στις 14 Ιουνίου και ακολούθησε λεπτομερής έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε από τον αριθμό πλαισίου ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Πάτρα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2016! Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ένας 71χρονος Έλληνας που του χρησιμοποιούσε, ο οποίος αποκάλυψε ότι του το είχε πουλήσει ένας 53χρονος, επίσης Έλληνας, και παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα κλειδί που είχε κλαπεί μαζί με το όχημα.

Το περίεργο είναι ότι στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και άλλες δύο πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούν σε όχημα το οποίο να βρίσκεται σε κυκλοφορία! Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ αναζητείται ο κάτοχος των πινακίδων που έφερε. Σε βάρος του 71χρονου και του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης