Ρεκόρ για το protothema.gr : 709.500 μοναδικοί χρήστες μέσα σε μια μόνον ημέρα

Ρεκόρ για το protothema.gr : 709.500 μοναδικοί χρήστες μέσα σε μια μόνον ημέρα

Αλλο ένα ρεκόρ για το ανανεωμένο protothema.gr που επισφράγησε  μία σχέση ετών με τους αναγνώστες του, που κάθε φορά του δίνουν την πρώτη θέση στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

rekor1

Πάνω από 709.500 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν τη Δευτέρα το ανανεωμένο protothema.gr για να ενημερωθούν έγκυρα και έγκαιρα για όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ένα νέο ρεκόρ, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα καταρριφθεί πολύ σύντομα. 

users123



Στο μεταξύ 6,5 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες
έδωσαν για τον Ιούνιο ψήφο εμπιστοσύνης στο protothema.gr, τόσο για τη νέα του εμφάνιση, όσο και για τη διαχρονικά έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρει! Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί, που δείχνει ότι τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται.

Περισσότεροι από έξι εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, με 100 εκατ. pageviews, έδειξαν ότι επιλέγουν να ενημερώνονται από το protothema.gr και τις εφαρμογές του σε iOS και Android για την πλούσια και σφαιρική θεματολογία, τα γρήγορα αντανακλαστικά, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις τεχνολογικές καινοτομίες που φέρνει, ώστε να κάνει την αναγνωστική εμπειρία, την καλύτερη δυνατή.

Σας ευχαριστούμε όλους και συνεχίζουμε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης