Χαλκιδική: Καλλιεργούσαν χασισοφυτεία στις φυλακές Κασσάνδρας

xasisofitia_psigeio

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν η Δίωξη Ναρκωτικών και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής

Είπαμε, είναι αγροτικές φυλακές αυτές της Κασσάνδρας, αλλά οι κανονισμοί επιβάλλουν ώστε οι υπό χαλαρό καθεστώς κράτησης φυλακισμένοι να καλλιεργούν οπωροκηπευτικά, όχι… χασισοφυτεία και μάλιστα με αυτόματο πότισμα!

Κι όμως, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων, κάποιοι κρατούμενοι των φυλακών είχαν στήσει ολόκληρη φυτεία με όχι δυο και τρία, αλλά… 60 δενδρύλλια που είχαν φτάσει κιόλας σε ύψος δύο μέτρων! Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που την εντόπισαν το πρωί της Τρίτης, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν και το σύστημα αυτόματου ποτίσματος που είχαν εγκαταστήσει οι δράστες!

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν η Δίωξη Ναρκωτικών και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, που διέταξε περαιτέρω έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι καλλιεργητές. Το αξιοσημείωτο, πάντως, είναι ότι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου βρίσκονταν τα δενδρύλλια τα οποία ξεριζώθηκαν, είχαν βρεθεί πριν από λίγους μήνες σφαίρες τις οποίες είχαν κρύψει Αλβανοί κρατούμενοι μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας!

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΗΕΟ

Pharmaceptical Canabis επενδύουν στην αγροτική οικονομία εκεί στίς φυλακές

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fire_kriti2

Άστεγοι οι φοιτητές, τεράστιες οι καταστροφές «Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, δεν υπάρχει ρεύμα, ίντερνετ, νερό και υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βρούμε άμεσα χώρο», δηλώνει φοιτητής του Πανεπιστημίου

kosmimatopoleio_main

Δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν το ακριβές αίτιο που επέφερε το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές Καλογρηάς και Τσαντίλης (ο δεύτερος ορίσθηκε από την οικογένεια) - Συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο»

4
fot_09

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση εννέα υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες, επτά άτομα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο από αέρος