Νεαρός άρπαξε τσιγάρα, κινητό και χρήματα από μαγαζί

Νεαρός άρπαξε τσιγάρα, κινητό και χρήματα από μαγαζί

Εκτός από τα κλοπιμαία, στην κατοχή του 21χρονου Έλληνα, βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε

2466948
Μέσα σε λίγη ώρα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ο νεαρός «θεριακλής» που παραβίασε την πόρτα ενός καταστήματος πώλησης χρωμάτων και υλικών οικοδομών στη Σπάρτη και άρπαξε από μέσα... 10 ευρώ, ένα κινητό με τον φορτιστή του και 11 πακέτα τσιγάρων!

Εκτός από τα κλοπιμαία, στην κατοχή του 21χρονου Έλληνα, βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε τα οποία κατασχέθηκαν και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η έρευνα συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.

*** Μια καφετέρια και ένα λογιστικό γραφείο στην Πάτρα είχαν διαρρήξει στις 8 Ιανουαρίου δυο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 23 και 27 χρόνων και είχαν κλέψει από την πρώτη 262 ευρώ. Ο 27χρονος είχε συλληφθεί την ίδια ημέρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αλλά η εμπλοκή του 23χρονου συνεργού του αποκαλύφθηκε μετά την εργαστηριακή εξέταση των αποτυπωμάτων που είχαν βρεθεί στους τόπους των διαρρήξεων. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης