Προφυλακίστηκε 64χρονος Έλληνας για εμπρησμούς κατ' εξακολούθηση στον Άγιο Ανδρέα

Προφυλακίστηκε 64χρονος Έλληνας για εμπρησμούς κατ' εξακολούθηση στον Άγιο Ανδρέα

Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών - Κατηγορείται ότι έβαλε από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση φωτιές εντός και γύρω από τις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Αθηναίων

agi04
Την προφυλάκιση ενός 64χρονου Έλληνα, με αρχικά ονόματος Κ.Σ., για τις πυρκαγιές στον Άγιο Ανδρέα το διάστημα από 23 έως 29 Ιουνίου, διέταξε το δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 64χρονος συνελήφθη στις 30 Ιουνίου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φερόμενος ως δράστης προκάλεσε από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση μεγάλο αριθμό πυρκαγιών, που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 23 έως 29 Ιουνίου 2018 εντός και πέριξ των εγκαταστάσεων των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Αθηναίων, στον Αγ. Ανδρέα Αττικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης