Προφυλακίστηκε 64χρονος Έλληνας για εμπρησμούς κατ' εξακολούθηση στον Άγιο Ανδρέα

agi04

Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών - Κατηγορείται ότι έβαλε από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση φωτιές εντός και γύρω από τις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Αθηναίων

Την προφυλάκιση ενός 64χρονου Έλληνα, με αρχικά ονόματος Κ.Σ., για τις πυρκαγιές στον Άγιο Ανδρέα το διάστημα από 23 έως 29 Ιουνίου, διέταξε το δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 64χρονος συνελήφθη στις 30 Ιουνίου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φερόμενος ως δράστης προκάλεσε από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση μεγάλο αριθμό πυρκαγιών, που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 23 έως 29 Ιουνίου 2018 εντός και πέριξ των εγκαταστάσεων των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Αθηναίων, στον Αγ. Ανδρέα Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

.

ποιος ο σκοπός του?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

petrailea3

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο Ενέργειες» που υλοποιεί για τη Νέα Γενιά και την ποιοτική εκπαίδευση, αναλαμβάνει τη γενικότερη υποστήριξη του αγγλόφωνου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «MSc in Oil and Gas Process Systems Engineering» (Βιομηχανικά συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.