Ρόδος: Εντοπίστηκε φυτεία με 76 χασισόδενδρα

Ρόδος: Εντοπίστηκε φυτεία με 76 χασισόδενδρα

Η ευρύτερη περιοχή είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση και σήμερα το πρωί αστυνομικοί ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα δενδρύλλια, τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης με ύψος έως 1,7 μέτρα

χασις
Φυτεία με 76 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σε αγροτική περιοχή του νησιού, στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου. Η φυτεία ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που περικλειόταν από πυκνή βλάστηση, όπου άγνωστοι δράστες φύτεψαν και καλλιεργούσαν συστηματικά τα 76 δενδρύλλια κάνναβης.

Η ευρύτερη περιοχή είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση και σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προέβησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης με ύψος έως 1,7 μέτρα.

Επιπλέον, από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε καλλιεργητικός εξοπλισμός, όπως γεωργικά εργαλεία, πλαστικοί σωλήνες ποτίσματος, φωτοβολταϊκό πάνελ με συσσωρευτή, δυο ηλεκτρικές αντλίες, καθώς και πλαστική δεξαμενή νερού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης