Βίντεο: Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου διαφημίζει αντιπλημμυρικό έργο στη Νέα Σμύρνη

Βίντεο: Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου διαφημίζει αντιπλημμυρικό έργο στη Νέα Σμύρνη

Η Ρένα Δούρου κάνει διαδικτυακή... εκστρατεία για ένα έργο «μινιατούρα» προϋπολογισμού 2,25 εκατ. ευρώ

nea_smirni_dourou
Στη Μάνδρα τα αντιπλημμυρικά έργα μπορούν να περιμένουν. Αυτή την περίοδο η Περιφέρεια Αττικής είναι πολύ απασχολημένη με τη θωράκιση του δήμου Νέας Σμύρνης από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Κι επειδή η περιφερειάρχης Αττικής είναι καχύποπτη, φρόντισε η ίδια να διαφημίσει τα έργα υποδομής με ένα βίντεο.

«Οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας. Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα, πάμε κόντρα στα fake news. Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Και πράγματι, οι φωτογραφίες και τα πλάνα που περιέχονται στο βίντεο αποδεικνύονται αδιάψευστος μάρτυρας. Τα έργα υποδομής -που κατά την κυρία Δούρου διασφαλίζουν την αντιπλημμυρική προστασία της Νέας Σμύρνης- είναι εκσκαφή σε έναν στενό δρόμο που είναι γεμάτος χώματα, παρατημένοι τσιμεντένιοι αγωγοί σε ένα -μάλλον μικρό- έργο που απέχει από το να ολοκληρωθεί (καθώς στα πλάνα δεν φαίνεται ούτε ένας εργάτης) και ένα μικρό φρεάτιο απορροής που σίγουρα απέχει από το να χαρακτηριστεί σαν κάτι που διασφαλίζει το δήμο Νέας Σμύρνης από πιθανά πλημμυρικά φαινόμενα. 
smirni3


Αυτό βεβαίως καθόλου δεν μπορεί να αποθαρρύνει τη Ρένα Δούρου που είναι έτοιμη να πανηγυρίσει ότι ανταποκρίνεται «στο αίτημα πολλών συμπολιτών μας: Στο αίτημα της προστασίας της ίδιας τους της ζωής και των περιουσιών τους απ' τα πλημμυρικά φαινόμενα». 

Περίεργο... Κι εμείς νομίζαμε ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της ατομικής περιουσίας δεν είναι αίτημα, η ικανοποίηση του οποίου εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της... περιφερειάρχη, αλλά υποχρέωση των εκλεγμένων εκπροσώπων που αμείβονται πλουσιοπάροχα από το υστέρημα των φορολογουμένων. 

«Κι αυτό δεν είναι fake news, συνεχίζουμε» κλείνει η κυρία Δούρου το διαφημιστικό βίντεο ενός έργου που αναφέρει ότι έχει προϋπολογισμό 2,25 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Αντιπλημμυρική προστασία Δήμου Νέας Σμύρνης


Δείτε βίντεο: Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου διαφημίζει αντιπλημμυρικό έργο στη Νέα Σμύρνη
Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου διαφημίζει αντιπλημμυρικό έργο στη Νέα Σμύρνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης