Θησαυρός από λίρες και κοσμήματα «έκανε φτερά» στην Ολυμπία

Θησαυρός από λίρες και κοσμήματα «έκανε φτερά» στην Ολυμπία

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης βγήκε βόλτα με την οικογένειά του το Σαββατόβραδο και όταν επέστρεψε στο σπίτι ανακάλυψε ότι το κουτί που είχε μέσα χρυσαφικά, κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας άνω των 35.000 ευρώ, έλειπε

listes_kout_1
Ξινή βγήκε η βόλτα το Σαββατόβραδο για την οικογένεια ενός 55χρονου, καθώς άγνωστοι που φαίνεται ότι ήταν καλά πληροφορημένοι παραβίασαν το παράθυρο του σαλονιού του σπιτιού του στο Πελόπιο Ολυμπίας στην Ηλεία και ξετρύπωσαν το μικρό θησαυρό που φύλαγε στη... ντουλάπα του!

Οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και βρήκαν το σπίτι ανάστατο. Οι εισβολείς είχαν ερευνήσει όλους τους χώρους, ώσπου έφτασαν στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας και ανακάλυψαν το κουτί που φύλαγε ο 55χρονος και είχε μέσα χρυσαφικά, κοσμήματα και χρυσές λίρες που η αξία τους ξεπερνάει τα 35.000 ευρώ!Αμέσως μετά, διέφυγαν σαν κύριοι, άγνωστο με ποιον τρόπο.

Ο 55χρονος κατήγγειλε την διάρρηξη στο αστυνομικό τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας όπου σχηματίστηκε δικογραφία κατ' αγνώστων για κλοπή και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή για να εξακριβωθεί η ταυτότητα των δραστών. Οι έρευνες εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να γνώριζαν την ύπαρξη του μικρού θησαυρού στη ντουλάπα και τις συνήθειες της οικογένειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης