Κέρκυρα: Διέρρηξαν Ι.Χ. την ώρα που οι επιβάτες του έκαναν γυμνισμό

Κέρκυρα: Διέρρηξαν Ι.Χ. την ώρα που οι επιβάτες του έκαναν γυμνισμό

Οι δράστες ήταν σίγουροι ότι, ακόμα κι αν οι λουόμενοι τους έπαιρναν είδηση, δεν θα μπορούσαν να τους κυνηγήσουν

astinomia-deftero
Σίγουροι ήταν τρεις νεαροί ότι, ακόμη κι αν τους έπαιρναν είδηση ο ιδιοκτήτης και οι επιβάτες του αυτοκινήτου που διέρρηξαν στην Κέρκυρα, δεν θα μπορούσαν να τους καταδιώξουν. Κι αυτό, γιατί δεν φορούσαν... ρούχα, αφού έκαναν γυμνισμό στην διάσημη παραλία της Μυρτιώτισσας!

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής παραβίασαν το σταθμευμένο όχημα και άρπαξαν από μέσα διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τα ρούχα των λουόμενων, αλλά και μετρητά συνολικής αξίας 2.100 ευρώ.

Δεν πήγαν μακριά, όμως, γιατί τα θύματα ειδοποίησαν από κινητό την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο από τους δράστες, ηλικίας 21 και 20 χρόνων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα που επιστράφηκαν στον ιδιόκτητη τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο τρίτος της παρέας, ένας 18χρονος ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης