Αλλοδαπή θα «έσπρωχνε» ενάμισι κιλό χασίς στην Έδεσσα

Αλλοδαπή θα «έσπρωχνε» ενάμισι κιλό χασίς στην Έδεσσα

Όταν εντόπισαν το σπίτι της, έκαναν έφοδο το μεσημέρι του Σαββάτου, της φόρεσαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τις συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 223,3 γραμμαρίων που σκόπευε να πουλήσει, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά, διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε για τη συσκευασία και 140 ευρώ

Edessa-xasis
Στην περιοχή της Έδεσσας αναζητούσε αγοραστές για την παράνομη πραμάτεια της μια 30χρονη μη νόμιμη αλλοδαπή, αλλά οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας χρειάστηκε να φτάσουν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου ήταν η έδρα της για να την συλλάβουν.

Όταν εντόπισαν το σπίτι της, έκαναν έφοδο το μεσημέρι του Σαββάτου, της φόρεσαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τις συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 223,3 γραμμαρίων που σκόπευε να πουλήσει, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά, διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε για τη συσκευασία και 140 ευρώ. Η 30χρονη, που δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα, προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Άλλη μια «ορφανή» χασισοφυτεία εντοπίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Συνολικά, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 ως δυο μέτρων και η προανάκριση για την ταυτοποίηση των καλλιεργητών τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
M;anow
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης