Ο Ζάεφ ξένοιαστος καβαλάρης στη Χαλκιδική

Ο Ζάεφ ξένοιαστος καβαλάρης στη Χαλκιδική

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες: Το protothema.gr «συνέλαβε» τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ να μετακινείται ινκόγκνιτο, οδηγώντας ο ίδιος τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του

zaev-paidi_main01
Τελικά ο Ζάεφ ήρθε στη Χαλκιδική σαν ξένοιστος καβαλάρης, πάνω στη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του!

Παρά το γεγονός πως όλοι τον ήθελαν να μετακινείται μέσα σε μαύρα αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια και μεγάλη συνοδεία, αυτός φαίνεται να ακολούθησε τα χνάρια του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας που άλλοτε μεταμφιεσμένος σε ταξιτζή και άλλοτε σε άνδρα της ασφαλείας του, κατέβαινε στους υπηκόους του για να αφουγκράζεται την άποψή τους γι' αυτόν.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ζάεφ δεν ήρθε βέβαια σε επαφή με τους υπηκόους του, όμως επέλεξε -για να μπερδέψει τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους- να οδηγεί ο ίδιος τη μεγάλου κυβισμού BMW μοτοσικλέτα του, κρυμμένος πίσω από την... ανωνυμία του κράνους (και πλήρους εξάρτησης για την περίσταση) και έχοντας ως συνεπιβάτη του ένα άτομο μικρής ηλικίας, που ενδέχεται να ήταν και ο γιος του, Ντούσκο. 
zaev-paidi02


Για τους λάτρεις των δύο τροχών η μοτοσικλέτα που οδηγεί είναι η θηριώδης BMW K 1600 GTL με τον θρυλικό 6-κύλινδρο εν σειρά κινητήρα της μάρκας που αποδίδει 160 ίππους και προσφέρει απαράμιλλη ομαλή λειτουργία και εξαιρετικές συνθήκες οδήγησης είδικά σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Στο Παλιούρι

Κλείσιμο
Ο Ζόραν Ζάεφ εντοπίστηκε χθες απο τον φωτογραφικό φακό του protothema.gr σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρισκόταν από το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός της γείτονος χώρας διαμένει στο «παλάτι» της Χαλκιδικής, όπως ονομάζεται το ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort μπροστά σε παραλία μήκους 500 μέτρων και με θέα τον Τορωναίο Κόλπο και τη Χερσόνησο της Σιθωνίας,
zaev-paidi04

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ ο οποίος συνοδεύεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, οι οποίοι χρησιμοποιούν συμβατικά οχήματα για να περνούν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι, παρέμεινε «εξαφανισμένος» στη Χαλκιδική για περισσότερες από 36 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε για αρκετή ώρα με τον πρόξενο της χώρας του, ενώ σήμερα επισκέφθηκε εστιατόριο με την κόρη του, η οποία βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η κόρη του πρωθυπουργού της πΓΔΜ διαμένει στο πολυτελές συγκρότημα «Παλίρροιες»

Στην συνέχεια ο Ζόραν Ζάεφ επέστρεψε στο Miraggio Thermal Spa Resort με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει ισχυρά μέτρα προστασίας, κλείνοντας όλες τις παράπλευρες οδούς και απομακρύνοντας πολίτες και δημοσιογράφους που εντόπισαν τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ.

zaev-paidi03

zaef11
zaef2
zaef3
zaef4
zaef5
zaef6
zaef7
zaef8
zaef10



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης