Καβάλα: Περιπετειώδης εξάρθρωση σπείρας Αλβανών με 22 κιλά χασίς

Καβάλα: Περιπετειώδης εξάρθρωση σπείρας Αλβανών με 22 κιλά χασίς

Ένας  εκ των αλλοδαπών έπεσε με τη μοτοσικλέτα του πάνω στα περιπολικά!

kavala_narkotika
Κινδύνευσαν οι ζωές αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε., κατά την διάρκεια επιχείρησης στην Καβάλα για την εξάρθρωση σπείρας Αλβανών που εισήγαν μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία, καθώς και οι τρεις αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ ο ένας έπεσε με τη μοτοσικλέτα του πάνω στα περιπολικά!

Χάρη στην άμεση αντίδραση των αστυνομικών, κανείς δεν τραυματίστηκε και οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 38, 29 και 19 χρόνων συνελήφθησαν. Νωρίτερα, είχε εντοπιστεί ο 38χρονος να λειτουργεί ως προπομπός με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, με το οποίο μετέφεραν πάνω από 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην πόλη της Καβάλας για να τα παραδώσουν στον 29χρονο που είχε ηγετικό ρόλο στη σπείρα, παραλάμβανε τα ναρκωτικά που εισάγονταν από την Αλβανία, τα αποθήκευε και αναλάμβανε την διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.

Ο 29χρονος πήγε στο ραντεβού με μοτοσικλέτα και μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς την έριξε στα περιπολικά που τον είχαν εγκλωβίσει, χωρίς όμως να καταφέρει να διαφύγει. Στα οχήματα των δραστών που κατασχέθηκαν μαζί με τη μηχανή, βρέθηκαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 22 κιλών και 548 γραμμαρίων, τέσσερα κινητά και 335 ευρώ, ενώ στο σπίτι του 29χρονου κατασχέθηκαν δυο ασύρματοι με βάσεις φόρτισης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τρεις Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ο οποίος άσκησε διώξεις σε βάρος τους για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αντίσταση και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί ραδιοσταθμών, κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης