Πανικός από μπαλωθιές σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα

3980499

Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε.

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής Κρύων Ιτεών κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, στο τέρμα του ποταμού Γλαύκου, όταν άρχισαν ακούγονται απανωτοί πυροβολισμοί από το σπίτι μιας οικογένειας τσιγγάνων όπου γινόταν γαμήλιο γλέντι.

Με το φόβο μήπως συμβεί κάποια νέα τραγωδία, όπως αυτή με τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι πήγαν στο σπίτι απ’ όπου είχαν ακουστεί οι μπαλωθιές.

Όμως, δεν βρήκαν ούτε όπλα ούτε κάλυκες, καθώς οι διοργανωτές του γλεντιού είχαν προλάβει να τα εξαφανίσουν! Έτσι, οι αστυνομικοί αρκέστηκαν να κάνουν συστάσεις σε όλους και αποχώρησαν χωρίς να κάνουν προσαγωγές. Το καλό είναι ότι δεν ακούστηκαν ξανά πυροβολισμοί στην περιοχή!

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Μαριάνκα

"Μπαλωθιές" έχουνε μόνο στην Κρήτη ΠΘ...

Έπρεπε να φάνε μερικές

Έτσι για το καλό...

ΔΔΔΔ

Γύφτοι - Συριζαίοι Μπάτσοι = 1 - 0 τελικό

?

δεν χρειαζόμαστε άχρηστους κοιλαράδες μπάτσους...τις νουθεσίες μπορεί να τις κάνει ο παπάς και ο δάσκαλος

93% ... έτσι βεντούζα, βεντούζα

Eυπαθής ομάδα σύμφωνα με το τόξο! Koύληηηηη Koύληηηηηηηηηη Koύληηηηηηηηηηηηηηη που είναι ο δικός σας ο Παϊτέρης;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apth

«Να μην θεωρείται ο πανεπιστημιακός χώρος, που πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος, ως χώρος ανοχής παράνομων δραστηριοτήτων, από διακίνηση ναρκωτικών μέχρι τέτοιου είδους επεισόδια», δήλωσε ο κοσμήτωρας Κώστας Κατσιφαράκης