Ανήλικος τραυματίστηκε σε καταδίωξη με αστυνομικούς

Ανήλικος τραυματίστηκε σε καταδίωξη με αστυνομικούς

Ένας ανήλικος Χανιώτης που σύμφωνα με την αστυνομία πραγματοποιούσε με τη μηχανή του επικίνδυνους ελιγμούς τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από αστυνομικούς...

Ανήλικος τραυματίστηκε σε καταδίωξη με αστυνομικούς
Ένας ανήλικος Χανιώτης που σύμφωνα με την αστυνομία πραγματοποιούσε με τη μηχανή του επικίνδυνους ελιγμούς τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από αστυνομικούς.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Χανίων, χθες το βράδυ υπήρξαν καταγγελίες πολιτών για την πραγματοποίηση αυτοσχέδιων αγώνων με μηχανές κοντά στον κόμβο Μουρνιών της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου. Με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων, μετέβησαν στο σημείο, δύο αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Χανίων, που βρισκόταν κοντά στην περιοχή.

Σύμφωνα με καταθέσεις αστυνομικών κατά το χρόνο άφιξης τους στο σημείο, διαπίστωσαν, νεαρό άτομο να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο και κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του δρόμου, να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς. Ο οδηγός του δικύκλου αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και τράπηκε σε φυγή. Εγκατέλειψε το δίκυκλο σε αδιέξοδο δρόμο και στην προσπάθεια του να διαφύγει πεζός, πήδηξε από υπερυψωμένο τοιχίο ενός μέτρου περίπου, κατέπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Από τους αστυνομικούς κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων το νεαρό άτομο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο ανήλικος συνελήφθη διότι, δεν είχε άδεια ικανότητας οδηγού μοτοποδηλάτου, καθώς και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων που ερευνά την υπόθεση, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέτασή του ανηλίκου, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών τραυματισμού του και ενημερώθηκε άμεσα ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος προΐσταται της προανάκρισης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης